You, the petitioner
13584934 10208146576554846 6325260121109952094 o

Blijf af van het Julianapark Hoorn

1,057 signatures

De cruise schepen zijn voorlopig van de baan. Nu eerst het overleg met Kaap Marina (Ooms) afwachten en hopen dat dit positief verloopt. Maar wij willen ook geen busterminal op het enige gratis parkeerterrein, dit dreigt momenteel nog steeds. Dit terrein is nodig voor park- en binnenstad bezoekers.

Petition

We

uit Hoorn laten ons horen, anders gaat het park verloren!

Wij, liefhebbers van het Julianapark te Hoorn

 

establish that:

Dat de gemeente Hoorn met haar onzalige plannen omtrent het aanmeren van cruiseschepen aan het Julianapark, het park om zeep helpt.

Het tast het park zodanig aan dat de vogels niet meer zullen nestelen, en het zwemwater ernstig vervuild zal raken. De enige gratis plek in Hoorn om te zwemmen, ook voor mensen van wat verder weg.

Een busterminal op het enige gratis parkeerterrein kan ook niet. Dit terrein is nodig voor park- en binnenstadbezoekers.

 

and request

Om de plannen omtrent de cruiseschepen en de busterminal op de Nieuwe Wal, te laten varen. Geen enorme boten voor het weidse uitzicht en geen stinkende diesels in een park. Los het busprobleem op!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hoorn 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-05 
Organisation:
Overleg Leefbaarheid Venenlaankwartier 
Website:

History

Signatures